De Leistert, vakantiepark in Nederland

sportveld

De Leistert, vakantiepark in Nederland. Wanneer je er even helemaal tussenuit wilt gaan, maar hiervoor niet ver te hoeven reizen, dan is deze bestemming uitermate geschikt. Jong of oud, iedereen vermaakt zich prima op deze vakantie plek. Recreatiepark de Leistert is het mooiste park in Nederland en hier kan je heerlijk ontspannen. Er zijn diverse recreatie mogelijkheden hier te vinden. Van een heerlijke duik in het zwembad, tot diverse andere recreatie mogelijkheden. Zodra je op deze website gaat kijken, kan je het programma bekijken van dag tot dag. Je kan hier diverse leuke dingen gaan doen, zoals:

  • Bowlen
  • Indoor jungle
  • Buitengolfslagbad
  • Subtropisch zwembad
heerlijk zwemmen

Heerlijk vertoeven bij De Leistert, het vakantiepark in Nederland

Je kan ervoor kiezen om met eigen tent of caravan hierheen te gaan. maar het is ook mogelijk om een bungalow of een stacaravan te huren. Elke dag dat je hier op het park aanwezig bent, hoef jij je niet te vervelen. Met mooi weer kan je gebruik maken van het buitenbad, maar ook binnen in het zwembad is het genieten. Vooral wanneer het sein komt dat de golven in het bad komen is het echt genieten. Al met al is dit park een geschikte plaats om te komen genieten. Jong en oud zullen zich hier zeker niet gaan vervelen. Meer weten, neem dan een kijkje op de website of vraag de brochure aan.

stacaravan huren

Vakantie park de Leistert, heeft diverse leuke onderkomens waaruit je een keuze kan maken. Van een mooie safaritent voor 4 personen tot een zeer fraaie bungalow, geschikt voor 5 personen.