Een camper voor uw droomvakantie

Bij Adria is er keuze genoeg uit wat u het belangrijkst vindt voor uw droom camper vakantie. Deze camper is speciaal ontworpen voor een heel comfortabele verblijfsplek tijdens uw trip . Met de nieuwe interieur is het modern, ruim en veilig voor de gezin. Een camper waar u zich thuis in voelt waar u ook bent.

Deze Adria camper geeft u de hoogste kwaliteit materialen voor binnen en buiten.Ga op vakantie in stijl en in deze luxe en elegante camper. Ze worden gebouwd op een stevige en betrouwbare basisvoertuig, geen zorgen dus. Er kan dan lekker worden genoten tijdens de vakantie want deze camper zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik hebt. Maak de mooie momenten en herinneringen waar u blij van wordt tijdens een vakantie met de Adria camper.

Interieur

Alle modellen zijn gebouw met veiligheid en comfort in gedachte. Er zijn een aantal layouts waar u uit kunt kiezen, van de keuken naar de slaapplaats. In de keuken is er genoeg ruimte voor al uw kookgerei en een oven of grill als standaard. Voor de slaapplaatsen zijn er verschillende formaten en zachte matrassen voor een goede nachtrust. Een luxe bad en toilet is niet te vergeten met veel ruimte voor de opslag.

De Adria camper heeft een smart multimedia systeem voor uw entertainment. Binnen vindt u een klimaatcontrole systeem zodat u comfortabel blijft tijdens de warme of koude dagen.

Exterieur

De Adria camper heeft een exclusieve exterieur stijl dat heel sportief uitstraalt. Gemaakt van topkwaliteit metaal. Hij is super stevig en licht dus perfect voor een lange reis. Het exterieur is heel elegant en efficiënt ontworpen. De camper heeft een mooie stijl en een profiel waar u versteld van staat. Verder is er keuze uit de leuke kleuren die Adria aan u biedt. Buiten vindt u alle functies die u nodig heeft op de juiste plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *