Een weekend weg met je partner

Heerlijk een weekend weg met je partner, even weg uit het huis en de standaard omgeving. Vooral in deze tijd is het een echte aanrader, samen tijd voor elkaar, het is dan ook aan te raden een kamer te boeken met een bad of jacuzzi. Voor een gezellig weekend weg zijn er wat ingrediënten die er een geslaagd weekendje van kunnen maken. 

Wat lekkers

Uiteraard mogen de bubbels niet gemist worden tijdens zo een weekend weg! In sommige hotels mag je het meenemen in andere kan je het aanschaffen bij de receptie. Soms heb je ook gewoon op de kamer een minibar, die heeft alle benodigdheden voor een gezellig weekend weg met je partner. 

Koffers pakken

Als het hotel geboekt is en het weekend waar je weg gaat naderd steeds meer, dan moet je beginnen met je koffer te pakken. Voor maar twee dagen is het wel handig om alle spullen in een koffer of weekendtas te stoppen, zo hebben jullie samen alles bij de hand en scheelt het tilwerk. Zorg dat in de koffer ook een badjas heren inzit, maar ook een badjas dames, voor als jullie uit de jacuzzi of bad komen. Heerlijk toch uit de jacuzzi stappen dan je badjas aan te doen en samen op de kamer te dineren, om vervolgens weer de jacuzzi in te gaan. Zo heb je toch nog het gevoel alsof je in een spa zit, daar is een badjas immers een onmisbaar item. 

Niet vergeten

Vergeet niet altijd in de hele kamer rond te kijken of je niks bent vergeten voordat je gaat uitchecken. Het komt namelijk regelmatig voor dat er wordt uitgecheckt en er spullen liggen die vergeten zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *