Hotel Maashof

Hotel Maashof

Veel mensen vinden het heerlijk om een weekendje naar Venlo te gaan. Dit om te genieten van de natuur, of van de stad zelf. Echter is het dan wel van belang dat je bij een goed hotel terecht komt. Een erg populair hotel in Venlo, is hotel Maashof

Hotel Maashof

Het hotel

Een reden waarom het hotel erg geliefd is onder de bezoekers, is vanwege de prijs/kwaliteitsverhouding. Zo is een kamer relatief goedkoop, maar krijg je hier wel erg veel voor terug. Naast de luxe hotelkamers, is er ook een restaurant aanwezig. Bij Hotel Maashof kun je zowel terecht voor een lunch als diner. De gerechten die ze reserveren zijn seizoensgebonden. Het eten dat bereid wordt in het hotel, is dus altijd vers. Wel hebben ze bij Maashof een ruime menukaart.

Hotel Maashof

De mogelijkheden

Naast het hotel, zijn er ook erg veel mooie onderdelen waar je gebruik van kunt maken. Zo beschikt het hotel over een forelvijver. Tijdens het diner is deze vijver het uitzicht. Daarnaast hebben ze ook een terras met fontein. Voor de koude dagen, is er een sfeervolle serre en wintertuin. Doordat het hotel in de natuur ligt, zijn er ook diverse activiteiten waar je aan deel kan nemen. Zo is het mogelijk om met een E-kickbike door het bos te rijden. Wanneer je van de natuur houdt, is hotel Maashof zeker een aanrader.