Lekker vakantie vieren op Camping de Vijverhof

Heel wat mensen vinden het ongelofelijk leuk om hun vakantie door te brengen op een camping. Geldt dat ook voor jou? Dan hoef je daarvoor zeker niet naar een ander land af te reizen, integendeel. Ook in Nederland zijn er dan ook tal van interessante campings terug te vinden waar je een keuze uit kan maken. Eén van deze camping luistert naar de naam ‘Camping de Vijverhof‘. Wil je graag meer te weten komen over deze camping? In dat geval dien je, je zeker even te verdiepen in de hieronder terug te vinden informatie.

Welke verblijfsmogelijkheden telt de camping?

Wanneer je graag wil verblijven op Camping de Vijverhof zal je kunnen vaststellen dat dit op verschillende manieren kan gebeuren. Wat dit betreft maken we een onderscheid tussen de mogelijkheden die we hieronder even voor je op een rijtje hebben gezet: 

  1. Een verblijf boeken in een stacaravan; 
  2. Het boeken van een verblijf in het vakantiehuis; 
  3. Verblijven in een blokhut; 

De aanwezigheid van een vakantiehuis zorgt ervoor dat ook mensen die in eerste instantie niet echt fan zijn van kamperen op Camping de Vijverhof aan hun trekken komen. De vakantiewoning leent zich standaard voor groepen van vier personen en beschikt over een zeer aantrekkelijk terras. Extra interessant om weten is dat je als gast in het vakantiehuis ook volledig kosteloos gebruik kan maken van de faciliteiten die zich op de camping bevinden. 

Zaalhuur op Camping de Vijverhof 

Niet alleen biedt Camping de Vijverhof haar gasten uitstekende verblijfsmogelijkheden aan, wat bovendien ook te denken van een zeer interessante zaalverhuur? Op de camping is dan ook een leuke zaal terug te vinden waar verschillende bijeenkomsten kunnen worden gehouden. Het kan hierbij niet alleen gaan om familiedagen, maar ook om bijvoorbeeld verjaardagen of huwelijksjubilea. Ook aan de kinderen werd trouwens gedacht. Buiten deze feestzaal is dan ook een leuke speelgelegenheid terug te vinden voor de kleinste gasten die op het feest zijn uitgenodigd. Zo hoeven zij zich geen moment te vervelen. 

Geniet ten volle op het campingterrein 

Het terrein van Camping de Vijverhof beschikt over een capaciteit van 25 caravans en tenten. Alle kampeerplaatsen bevinden zich bovendien op zogenaamde tegelplateaus. Een verblijf boeken op deze geweldige camping is mogelijk tussen 15 maart en 31 oktober. Wanneer je een verblijf hebt geboekt op Camping de Vijverhof dien je er rekening mee te houden dat de aankomst steeds is verwacht na 13h30. Bij het verlaten van de camping wordt er gevraagd om dit uiterlijk te doen om 11h30. Vindt je vertrek plaats na 12h00? In dat geval zal je er rekening mee moeten houden dat er door de camping een halve dag extra in rekening zal worden gebracht. Dit geldt overigens ook bij aankomsten voor 12h00.

Ontdek de omgeving van Camping de Vijverhof

Uiteraard zal je ook de omgeving van Camping de Vijverhof willen leren kennen. Op een afstand van 3 kilometer van de camping is bijvoorbeeld het winkelcentrum Timmer terug te vinden. Hier kan je al je aankopen doen voor tijdens je verblijf op de camping. Je treft in dit winkelcentrum dan ook tal van verschillende zaken aan. Het gaat hierbij niet alleen om een warme bakker, maar ook om Jumbo en Aldi supermarkten, om een Etos en om een Kruidvat, een bloemenwinkel en ga zo maar door. Wat je dus met andere woorden ook nodig hebt, in de buurt van de camping is alles terug te vinden waar je maar naar op zoek bent!