Mooiste plekken van Europa

Ieder jaar gaan er weer een hoop mensen met de camper op vakantie. Mensen vinden de vrijheid om overal heen te kunnen gaan erg fijn. Daarom willen steeds meer mensen een camper huren in Friesland. Deze campers kunnen overal worden gehuurd zoals bij camperverhuur Groningen. In dit artikel worden een aantal plekken in Europa uitgelicht waar je met de camper heen kan gaan. 

De dolomieten

De Dolomieten is een bergketen in het noordoosten van Italië. Het gebied maakt deel uit van de zuidelijke alpen. De uitzichten in dit gebied zijn fabelachtig. De Dolomieten kenmerken zich door loodrechte rotswanden en scherpe bergpieken. Er zijn in het gebied ook een aantal skigebieden waardoor het ook in de winter een erg aantrekkelijk gebied is. Ook kun je tijdens je vakantie genieten van de geweldige Italiaanse keuken.

Kroatië

In Kroatië ligt het nationaal park Plitvice meren, deze meren hebben een smaragdgroene kleur. Tussen de meren in komen veel watervallen voor. Het park bestaat uit 16 meren en 90 watervallen. Het is het hele jaar door te bezoeken, in de winter kun je hier genieten van een dik pak sneeuw en bevroren watervallen. In de zomer kun je hier weer heerlijk warm weer hebben en genieten van de geweldige watervallen. Het is helaas niet mogelijk om in de meren te zwemmen, doordat dit schade kan toebrengen aan het park.

Andalusië

De Costa de la Luz in Andalusië is een regio in Spanje waar bijna altijd de zon schijnt. Je kan hier genieten van mooie zandstranden, heerlijk eten, pittoreske dorpjes en de grote Steden als Sevilla en Cadiz. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *