Op vakantie in Nederland: dit zijn de mogelijkheden

leukste vakantiepark Nederland

Dit jaar is het mogelijk interessanter en leuker dan ooit om in eigen land op vakantie te gaan. En gelukkig hebben we in Nederland enorm veel mogelijkheden om een leuke vakantie te plannen. Er zijn namelijk enorm veel vakantieparken in ons land. Maar wat is nu eigenlijk het leukste vakantiepark Nederland? Wat zijn zoal de opties? Dat lees je in dit artikel!

leukste vakantiepark Nederland

Een aantal mooie bestemmingen

Er zijn veel parken in Nederland, dus mogelijkheden zijn er genoeg. Maar wat zijn nu leuke parken om te bezoeken? Dat vertellen we je graag in dit artikel. Om te beginnen het Recreatiepark de Leister in Limburg. Dit is een 5-sterren vakantiepark, met allerlei activiteiten. Tevens kunnen zowel jongeren, als ouderen zich hier uitstekend vermaken. Limburg is tevens een prachtige provincie om eens te bezoeken, dus buiten het park heb je nog genoeg mogelijkheden. In Limburg heb je tevens nog mogelijkheden om nog meer parken te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Landal De Waufsberg, waar je in zeer mooie vakantiehuisjes kunt overnachten. Het zijn als het ware villa’s, waar je perfect kunt ontspannen. En omdat het in Limburg is, kun je jezelf buiten het park ook erg goed vermaken. Een andere optie is Roompot Resort Arcen in Noord-Limburg. Dit is een park van Roompot, en dat zegt al veel over de kwaliteit van het park. Het zit vol met speeltuinen, en recreatieruimtes. Tevens is er een kinderboerderij aanwezig, en kun je er heel goed mountainbiken.

leukste vakantiepark Nederland

Wat is een lijst van vakantieparken in Nederland zonder Center Parcs te benoemen? Hierbij hebben we het over Center Parcs Meerdal, in Noord Limburg. Je bevindt je hier midden in de bossen, waar je zo nu en dan een eekhoorn, of hert voorbij ziet komen. Al met al, zijn er veel mogelijkheden in Nederland, die het waard zijn om eens te bekijken.