Soorten buffetten aan huis

Nu het nog steeds allemaal een beetje lastig is om echt weer te kunnen genieten van het normale leven en lekker met vrienden of familie uit eten te gaan, moet je soms nog best wat improviseren. Je hebt door de tijd heen misschien al best wel wat interessante dingen voorbij zien komen en bent dan ook toe aan het verrassen van je vrienden of familie. Met een buffet aan huis kan dit zeker en met de service van de Buffettenboer heb je hier zelf weinig van doen. Hoe? Dat lees je hier.

Wat te eten

Bij de Buffetenboer heb je keuze uit verschillende soorten buffetten, wel afhangend van het aantal personen met wie je bent. Zo beschikken ze over buffetten vanaf 6 personen en buffetten vanaf 12 personen. Bij de buffetten vanaf 6 person heb je bijvoorbeeld de keuze voor het stamppot buffet aan huis. Dit is een leuk idee als je bijvoorbeeld een echte oer-Hollandse avond wil verzorgen. Het buffet beschikt over bijvoorbeeld boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot en hutspotstamppot. Daarnaast kun je als je met 12 personen of meer bent, kiezen voor een Italiaans buffet aan huis, met als gerechten lasagne, spaghetti, aardappeltjes, etc.

Lekkere extra’s

Naast dat de gerechten die je bezorgd krijgt al heerlijk zijn, is er vaak ook nog wel plaats voor wat bijgerechten. Lekkere dingen die als bijgerecht geserveerd kunnen worden bij een buffet zijn dan bijvoorbeeld salades. Daarnaast is het ook lekker om een stukje stokbrood te hebben en lekkere sausjes. Je kunt dit natuurlijk zelf halen, maar de Buffettenboer voorziet je ook van deze lekkernijen. Daarnaast kun je ook kiezen uit extra’s, zoals extra salades of extra vlees. Maar je kunt ook drinken bestellen bij de Buffettenboer, denk bijvoorbeeld aan frisdrank of alcoholische dranken. Ook kun je desserts bestellen en zo zie je maar dat je bij de Buffettenboer van alles wordt voorzien.

Waarom de Buffetenboer

Hiervoor heb je dus kunnen lezen wat je allemaal voorgeschoteld krijgt als je een buffet besteld bij de Buffettenboer, wat al allemaal top klinkt. Verder is in het begin vermeld dat je zelf bijna geen werk hebt aan het buffet organiseren en dat klopt ook. Bij de Buffettenboer wordt het buffet namelijk thuis geleverd in warmhoud-schalen waardoor het eten niet snel afkoelt, wel net zo handig toch? Daarnaast wordt het de volgende dag ook nog weer bij je opgehaald én hoef je niet zelf de spullen af te wassen. De Buffettenboer neemt alles namelijk weer zo van je over en zorgt er zelf voor dat alles weer schoon wordt. Je hebt dus letterlijk geen extra werk aan het organiseren van het buffet aan huis en kunt dus zelf ook volop meegenieten van alle gezelligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *