Voorbereiden op je vakantie

Het beste gevoel van het jaar: de vakantie komt eraan. Hier zit iedereen met smart op te wachten, logisch ook want je hebt een zwaar jaar werken achter de rug. Het is erg fijn en makkelijk als je je goed voorbereid op de vakantie, daarom wil ik je een paar handige tips geven.

Te weinig bagageruimte

Het is erg vervelend als je te weinig bagageruimte hebt en je dus spullen niet kan meenemen op vakantie, helemaal als je alleen met de auto gaat. Als je alleen met de auto op vakantie gaat bestaat de kans er dat je te weinig ruimte hebt om al je bagage mee te nemen. Hiervoor is er een handige oplossing gevonden die ik zelf ook gebruik.

Dakdragers is hetgeen wat de oplossing voor te weinig ruimte is. Ik zelf heb al een aantal keer dakdragers gebruikt bijvoorbeeld: dakdragers ford edge, voor de Hyundai en voor mijn Renault. Het geeft je gewoon net die extra ruimte die je nodig hebt, hiermee kun je echt extra bagage mee nemen en dat kan nog best veel ook.

De auto is vol

Ik zorg er zelf altijd voor dat ik voor de vakantie naar een tankstation in Enschede ga om mijn auto helemaal vol te tanken, dit is omdat je dan de eerste paar uur een flinke rit kunt maken voordat je weer moet tanken. Ik vind het persoonlijk altijd erg fijn als ik gewoon een volle tank heb voordat ik op vakantie ga. 

Verder is de vakantie natuurlijk de bedoeling om even lekker tot rust te komen en lekker te genieten van de plek waar je naar toe gaat. Hierom is het belangrijk dat je je werk even helemaal loslaat en lekker gaat genieten van het weer, het land, de bestemming en je vrienden of familie. Ik wens je daarom veel plezier toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *